Ambasada promovon Shqipërinë në Washington DC

“Dyert e Hapura të Ambasadës” këtë herë u mundësua për një grup qytetarësh të Uashingtonit, të cilët donin të dinin më shumë rreth Shqipërisë

Në fjalën e saj përshëndetëse, Ambasadorja Floreta Faber i falënderoi të pranishmit për pjesëmarrjen në këtë event që pasqyron më së miri interesin e tyre për vendin tonë. Më tej, Ambasadorja i bëri një ekspoze të pranishmëve rreth historisë, traditave dhe kulturës shqiptare si edhe i njohu ata me mundësitë që ofron vendi ynë në fusha të ndryshme.

Duke ju përgjigjur interesit të tyre për mundësitë e turizimit në Shqipëri, Ambasadorja i ftoi ata të vizitonin Shqipërinë dhe të shijonin më nga afër bukuritë natyrore që ofron vendi ynë.

Aktiviteti u shoqërua me gatime, pije dhe muzikë shqiptare, të cilës nuk mund t’i mungonte debutimi i të pranishmëve në kërcimet tona tradicionale.

Promovimi i Shqipërisë mbetet një nga prioritetet e Ambasadës së Shqipërisë në Uashington DC.

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme – Republika e Shqipërisë
Floreta Luli-Faber

Comment

*