Ambasada SHBA në Shqipëri fitoi Kupën Rajonale në futboll

U zhvillua turneu i ambasadave të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Ballkan

Në facebook ambasada amerikane shkruajti: Urime skuadrës së futbollit të ambasadës amerikane në Tiranë për fitoren e Kampionatit Rajonal të futbollit të Ambasadave Amerikane 2018! Skuadra jonë mposhti skuadrën e Malit të Zi 2 me 0 dhe më pas fitoi me skuadrën e Maqedonisë 6 me 4 në ndeshjen finale. Ishte shumë bukur të kalonim kohë me kolegët tanë nga rajoni dhe të sillnim kupën në Shqipëri! 🥇⚽🎉🥅”.

 

Comment

*