Ambasadori italian Alberto Cutillo: Nuk ka negociata për pensionet

Ambasadori i Italisë në Shqipëri, Alberto Cutillo në një intervistë dhënë në emisionin “Passport”, të gazetarit Arbër Hitaj flet për raportet ekonomike mes 2 vendeve dhe hapjen e negociatave me BE. Cutillo thotë se Italia është partneri kryesor ekonomik i Shqipërisë me 600 biznese italiane të pranishme, por që në të ardhmen do të bëhet më shumë për afrimin e bizneseve të mesme dhe të mëdha.

Comment

*