Arrestohen 17 të dyshuar për krim të organizuar, kontrabandë dhe shmangie tatimi

Prishtinë, 9 gusht 2018 – Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë ditës sw drejeshme janw arrestuar 17 persona, tw cilwt janw tw dyshuar për krim të organizuar, pwr kontrabandë dhe pwr shmangie tw tatimit.

Operacioni wshtw kryer në tri qytete tw Kosovës: Prishtinë, Gjilan dhe Ferizaj.

Gjatë operacionit, i cili wshtë kryer së bashku me zyrtarët doganorë dhe ata të Administratës Tatimore, policia ka sekuestruar 15 automjete, 5.150 euro para të gatshme, 40 paketa cigare pa banderola, 450 kg duhan “refuz”, 6.024 litra vajra motorik, rreth 37.000 produkte higjienike me vlerë rreth 10.000 euro, rreth 115 thasë me produkte ushqimore, rreth 410 bagëti të imta dhe shpezë, një laptop, një kompjuter, 11 telefona dhe dokumentacione tjera relevante. (r.m.)

Comment

*