Astrit Lulushi sjell librin më të ri “Kalendar historik”

“Kalendar historik”është libri i ri i Astrit Lulushit, i cili tashmë është në duart e lexuesve.

Aty vijnë ngjarjet kryesore të historisë njerëzore. Lulushi, lindur në Tiranë, më 8 Tetor, 1953. Emigroi ne SHBA me 1985. Prej vitit 1989, gazetar pranë Zërit të Amerikës, në Uashington.

Është autor i disa librave përmbledhje persistje, poezi, si dhe një përshtatje në shqip i “63 Sonete të Shekspirit”. Ai banon në Lake Ridge, Virginia. (RTKLIVE)

Comment

*