Berisha: Fitorja e PS-së si dasëm pa nuse, bazuar mbi krim dhe drogë

Ish-presidenti dhe ish-kryeministri Sali Berisha flet në seancën plenare të Kuvendit për programin e ri të qeverisë së socialistit Edi Rama

“Ekziston Kushtetuta që buron nga morali i njerëzve dhe ju jeni fituesit humbës më të mëdhenj”-tha ai.

Sipas tij, fitorja e PS-së si dasëm pa nuse, bazuar mbi krim dhe drogë

Ai shtoi se të gjithë qytetarët e larguar nga vendi e shpërfillën fituesin socialist sepse nuk e vlerësuan.

“Me moral jeni fituesit humbës më të mëdhenj”-tha deputeti demokrat opozitar Sali Berisha, pas paraqitjes programore nga disa ministra.

Comment

*