Çifti shqiptar nga Kosova, 500 vakte për nevojtarët në Texas

Ari, një shqiptar nga Kosova, erdhi si refugjat në SHBA, në vitin 1999, kur ishte vetëm 14 vjeç.
Sot, ai dhe bashkëshortja e tij Blinera po ndihmojnë të goditurit nga acari i paparë në Texas, duke dhuruar mbi 500 vakte në ditë për nevojtarët.
Video nga emisioni në Fox News:

One Response to “Çifti shqiptar nga Kosova, 500 vakte për nevojtarët në Texas”

Read below or add a comment...

  1. Sali Bollati-Çam Shqiptaro Amerikan says:

    Tamam Shqiptare te Vertete.
    FALENDERIM AMERIKES SE BEKUAR per ÇLIRIMIN DHE MIKEPRTIJEN E PERZEMERTE TE DARDANEVE SHQIPTARE!
    MIKEPRITJA DHE BAMIRESIA, PAHUMBUR KRENARINE SHQIPTARE PASQYROHET QARTE !

Comment

*