Çifti turk i Selanikut dhe çifti shqiptar i Janinës

Shënimi në facebook nga historiani Arben Llalla

Më origjinale nuk gjenë. Çifti turk i Selanikut dhe çifti shqiptar i Janinës.Nuk e them unë por shkrimi poshtë fotos.
Qartë tek çifti shqiptar dallohet veshja kombëtare, tek burri fustanella dhe kapelja e kuqe, po ashtu edhe tek gruaja. Më tej këto veshje do të kopjoheshin shëmtuar nga qytetarët grek modern të Greqisë së Re. Se mos na mëziten grekët…

Comment

*