Dhimitër Topi, dhjetëra vjet në dashuri me artin dhe fotografinë (foto, pamje)

Shumë shkurt, sikurse “një fotografi vlen sa mijë fjalë”, është ky tekst. Për një njeri të artit. Dhimitër Topi nga Berati, jeton në Tiranë, mirëpo jetën e ka të njehsuar kudo ka qenë me fotografinë. Disa foto dhe një bisedë e shkurtër në studion e fotografit

Denion Ndrenika

Comment

*