Dr.Prifti dhe Prof.Garret, bashkë për kardiokirugjinë

Profesori amerikan Harvey Garret Junior dhe dr.Edvin Prifti (foto kryesore)

Sot me Prof. Harvey Garrett Jr, shef i kardiokirurgjise ne Tenesi, USA, djali i profesorit te madh amerikan ne kardiokirurgji Edward Garrett i cili ne vitet 50 kreu bypasin e pare ne SHBA.

I biri qe vazhdoi ne rrugen e te jatit dhe vjen te ndihmoje ne vendin tone per te rritur cilesine e sherbimit ndaj pacienteve shqiptare.

Postim nga dr.Edvin Prifti shef i Pavionit të Kardiokirurgjisë në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” në Tiranë.

Comment

*