Drejtpërdrejtë, Basha: Burg kriminelëve, por Rama i fut në Kuvend

Fjala në Kuvend në debatin për qeverinë e re nga Lulzim Basha, kryetar i Partisë Demokratike opozitare

Denion Ndrenika

ERTV Live 😀: Sot në Kuvend – Debati për Programin dhe Qeverinë e Re

Posted by Edi Rama on Tuesday, September 12, 2017

Basha: Unë besoj te vota e lirë, kriminelët duhet të jenë në burg, ti i fut në parlament

“Rama 1”, marrëdhëniet me Greqinë në nivelin zero
“Rama 1”, e mbushi vendin me drogë, administratën, parlamentin me kriminelë
Ne do të luftojmë që pushtetin ta kenë njerëzit dhe jo një grup personash
Ky parlament nuk shpreh vullnetin e lirë të shqiptarëve
Thelbi i marrëveshjes së 18 majit, zgjedhjet e lira
Opozita pasqyron votën morale që i rezistoi dhunës kriminale
Unë dhe partia ime jemi me njerëzit, jemi kundër atyre që po shkatërrojnë vendin
Aleanca jonë, e vlerave me qytetarët në emër të fëmijëve tanë
Punuam e futëm vendin në NATO, ndërtuam mijëra rrugë
Unë besoj te vota e lirë, kriminelët duhet të jenë në burg, ti i fut në parlament
E ardhmja e fëmijëve tanë nuk është droga dhe krimi
Duhet të shkarkosh Ruçin, të shpëtosh vendin nga krimi
Duhet të kapësh banditët që i lirove për zgjedhje
Rama premtoi dhe nuk mbajti asnjë premtim për 4 vite
Nuk dhe kurrë llogari, nuk bëre kurrë bilanc
Rama nuk solli asnjë investim të huaj
“Rama 1” ka marrë borxhin më të madh në 4 vite, krijoi borxhe të reja
“Rama 1” Ke 3 mld borxhe, asnjë investim në infrastrukturë
“Rama 1” marrëdhëniet me Italinë kanë humbur çdo përmbajtje

Comment

*