Dy shqiptare mesin e stjuardesave më të bukurave në botë [foto]

Blogeri “A Fly Guy” ka grumbulluar një seri fotosh të stjuardesave më seksi në botë, ku mes tyre janë edhe dy shqiptare: njëra bionde dhe tjetra brune, të dyja në bordin e “albawings”.

Ai thotë se ka mbledhur foto nga gjysmë milioni stjuardesa nga 49 vende të botës dhe ka përzgjedhur 60 prej tyre, mes të cilave edhe një foto e dy stjuardesave shqiptare.

Jay kishte ftuar stjuardesat (por edhe stjuardët) të bënin “selfie” me hashtagun #crewfies.

/Top Channel/

stjuardesat-shqiptare-2 stjuardesat-shqiptare-3 stjuardesat-shqiptare-4 stjuardesat-shqiptare-5

Comment

*