E Pame në “Royal Regency Hotel” për të ndjerin Islam Mushkolaj (18 mars 1950 – 10 dhjetor 2016)

Familja Mushkolaj në Nju Jork njofton Komunitetin shqiptar në SHBA, miqtë, shokët, e dashamirët se ditën e Dielë me 8 Janar 2017, nga ora 10 AM deri në 4 PM në Royal Regency Hotel, në adresën 165 Tuckahoe Road, Yonkers, NY 10710, hapë të Pame, për burra dhe gra, për të dashurin e tyre, Islam Mushkolaj, i cili u nda nga jeta në Nju Jork me 10 dhjetor 2016 dhe u varros në vendlindje.
I ndjeri u lind me 18 Mars 1950.
Të pikëlluar përjetë e krenarë që e patën: Bashkëshortja Hasimja, djemtë: Mentori, Frashëri,, Ibra, Vehbiu, Nuhiu me familje e kushërinj, nipat Gecaj e Krasniqi si dhe mbarë Familja Mushkolaj dhe farefisi në SHBA e Kosovë.

Telefoni i familjes Mushkolaj 1-914-522-2897

Comment

*