E quan veten, “Albanian Psycho” – Gzim Selmani debuton bishërisht në WWE

Gzim Selmani është njohur më parë si përleshës profesionist në PRO MMA, në SHBA. Ai është shpallur Kampion Bote në Kikboks.
Ndërsa tani në WWE/NXT po përleshet si pjesë e ekipit të pathyeshëm #AOP “Authors of Pain” (Autorët e Dhimbjes).
Ndonëse jo për shijen e të gjithëve, këto lloj spektaklesh në ring, janë shumë popullore në SHBA.
Nëse keni zemër apo nerva për të parë këtë lloj “sporti”, debutimin e Albanian Psycho dhe AOP-së, në WWE mund ta ndiqni në këtë video në Youtube (r.a.)

Comment

*