Ekrem Bardha: President Bush ishte nje mik i vertete

Vdekje e Tij eshte nje humbje e madhe per Shqiperine dhe per Kosoven. President Bush ishte mik i vertete i cili na ka mbeshtetur gjate jetes e tij politike.
Une, personalisht e kam patur fatin e math ta kem takuar disa here, kur Ai ishte President. Pres Bush meriton nje lapidar ne Kosove, per kontributin e cmuar qe ky burre shteti ka dhene per ceshtjen e Kosoves. I ftoj te gjithe qe te bashkohemi per realizimin e ketij projekti per kete Burre te madh.

Ekrem Bardha

 

(Në fotografinë lart, Presidenti George HW Bush mes Lumteri dhe Ekrem Bardhës. Poshtë, fotografia dërguar Ekrem Bardhës, nga Shtëpia e Bardhë, me faleminderimin e Presidentit.)

Comment

*