Engel: Bolton të zevëndësohet nga dikush që ruan vlerat e politikës së jashtme amerikane

Kryetari i Komitetit të Punëve të Jashtme në Dhomën e Përfaqësuesve, Eliot Engel bëri thirrje që Presidenti Donald Trump të emëronte sa më shpejt në vend të John Boltonit, një Këshilltar të ri Kombëtar të Sigurisë që respekton vlerat tradicionale amerikane.
“Presidenti duhet të caktojë menjëherë një zëvendës të kualifikuar, i cili respekton të drejtat e njeriut, mbështet diplomacinë dhe zhvillimin, si dhe që e kupton se aleancat dhe angazhimi janë shtylla të politikës së jashtme amerikane”, shkroi kongresisti Engel në rrjetin social Tuitër.

Comment

*