Eurovision: Jonida Maliqi dhe Shqipëria dalin në finale

Dhjetë finalistë të tjerë kanë dalë sonte nga nata e dytë e Festivalit të Eurovizionit që po mbahet në Izrael.
Mes tyre është edhe Jonida Maliqi që përfaqëson Shqipërinë dhe që këndoi me pasion e fitoi duartrokitje, brohorima, e komplimente pa fund.
10 vendet finaliste që do t’u bashkohen 10 të parave në Natën e Madhe, të shtunën janë: Maqedonia e Veriut,
Hollanda
Shqipëria
Suedia
Rusia
Azerbajxhani
Danimarka
Norvegjia
Zvicra
Malta
Suksese Jonidës edhe të shtunën, në Festivalin e Eurovizionit në Izrael. (r.a.Illyria)

Comment

*