“Falë jush mund të luajmë sot kundër jush.”

Tifozët e Kosovës shprehin mirënjohjen për ndihmën në 1999 dhe për pavarësinë e Kosovës.

Fotografi nga Sam Wallace, gazetari kryesor për futbollin në “The Daily Telegraph” dhe “Sunday Telegraph”
Ai shkruan: “Realisht të ngroh zemrën biseda me tifozët e Kosovës, në St Mary’s, që kanë udhëtuar këtu për ta mbështetur për ndeshjen jashtë vendit.”
Rreth 20 mijë prej tyre pritet që të jenë të pranishëm. (r.a.)

Comment

*