Federata e Familjes kujton Son Myong Bo

Në Tiranë u mblodh Federata e Familjes, me ceremoninë kushtuar si në titullimin e takimit “Një jetë dedikuar Paqes Botërore”.

Fjalët e rastit i mbajtën Gani Rroshi, president i federatës për Shqipërinë dhe Gaqo Apostoli, ish-deputet socialdemokrat dhe ish-ministër, president i Federatës së Paqes Universale.

Takimi iu kushtua 5-vjetorit të Ngjitjes së Babait të Vërtetë, rev.dr. Son Myong Bo.

Comment

*