Flamuri kuq e zi valvitet në zemër të Nju Jorkut –

Flamuri që u ngrit dje ishte sjellë nga Kosova enkas për këtë solemnitet dhe e kishin sponsorizuar bashkëkombasit tonë dhe … Continue reading Flamuri kuq e zi valvitet në zemër të Nju Jorkut –