Gjykata e Lartë rrëzon Prokurorinë për serverin dhe dosjet e ILDKPI

Gjykata e Lartë ka rrëzuar kërkesën e Prokurorisë për sekuestron e serverit të ILDKPI-së dhe dosjet e pasurive te zyrtareve te larte.

Gjykata e Larte vendosi të lërë ne fuqi vendimet gjykatave të meparshme qe e shpallin sekuestron e prokurorise te paligjshme.

Kërkesat jane shqyrtuar në dhomë këshillimi pa kaluar në seance gjyqësore.OraNews

Comment

*