Gjykata rrëzon padinë e Rovena Gashit ndaj Kryeprokurores Marku

Rovena Gashi ka lëshuar padi kundrejt Kryeprokurores Arta Marku.

Rovena Gashi e ka paditur Arta Markun për shkak se kjo e fundit e ka shkarkuar Gashin nga puna. Gashi ishte në krye të njësisë së De- kriminalizimit në Prokurori.

Vendimi dhe urdhri nga ana e Kryeprokurores Marku është i ligjshëm dhe në përputhje me kompetencat e Markut.

Padia nuk është pranuar. Gjykata administrative, me Erarbër Madhin në krye, e ka rrëzuar padinë.Shqiptarja.com

Comment

*