Haradinaj e Pacolli kanë biseduar për procesin e krijimit të institucioneve

Prishtinë, 9 gusht 2017 – Zëdhënësi i AAK-së, Muharrem Nitaj, ka konfirmuar për Koha.net se lideri i kësaj partie, Ramush Haradinaj, ka pasur një takim me kryetarin e AKR-së, Behgjet Pacolli.

Nitaj ka thënë se në këtë takim është biseduar për procesin e krijimit të institucioneve dhe për rolin e Pacollit dhe AKR-së në këtë proces.

Sipas Nitajt, në takim ka pasur një dakordim mes dy liderëve.

“Ka pasur një dakordim ndërmjet Haradinajt dhe Pacollit për nevojën urgjente të krijimit të institucioneve”, ka deklaruar ai.

Nitaj nuk ka dashur të flasë për ndonjë marrëveshje konkrete.

“Nuk dua të spekuloj, sepse edhe ashtu ka pasur shumë spekulime këto ditë”, ka shtuar ai.

Pacolli dhe Haradinaj janë takuar një ditë para seancës konstitutive të Kuvendit. Sipas përfaqësuesve të partive të koalicionit PAN – PDK-së, AKR-së dhe Nismës – deputetët e këtyre partive nuk do të marrin pjesë në seancë.

Gjatë ditës, Pacolli është takuar edhe me deputetin e Vetëvendosjes, Albin Kurti. (r.m.)

One Response to “Haradinaj e Pacolli kanë biseduar për procesin e krijimit të institucioneve”

Read below or add a comment...

 1. sali ramadani-uskana says:

  Sali Ramadani-Uskana

  Pro et contra: NGËRRQI MË AKTUAL DHE I DËSHTUAR I POLITIKËS SHQIPTARE-KOSOVARE?!
  – Pas (ri)botimeve bashkërisht, ose edhe veçmas, si një ose edhe dy kryeartikuj të ndërlidhur, krahas dhe konform gazetës “Illyria”etj.,të 0/08/2017,konform:”Hozhaj:Veseli mbetet për përkryeparlamentar,për seancën vendosin nesër”,me gjithësejt 7 rreshta,ndërsa portali me 129 faqe(sic?!),pëcjellni edhe në mediat tjera të shkruara dhe elektronike,për shkaqe të pengesave të njohura “teknike”,sidhe rëndomë:
  1.- Në vend në dhjetra-qindra faqe, fillimisht, vetëm titujt-nëntituj:
  2.- Populli shqiptar thotë:” Hiqe, tërhiqe dhe mos e këput ?!”
  3.- Gabimet e liderëve, hiq përjashtimet, të krerëve, inteligjencies dhe popullit të mirë, por të pa fat …!
  4. Pasi e kemi ribotuar më shumëherë, duhet potencuar…
  5- …Në vend të dy koalicioneve të dështuara me së paku 5 parti më të njohura: me 39 deputetë, me dy koalicione kryesore,32+29=61 deputetë, sidhe dy hibridët (10+10=20), pakicat e favorizuara me pa të drejtë,të imponuara dhe antishqiptare,që duhet ndryshuar dhe reviduar urgjentisht konform Kushtetutës së imponuar (sic?!) …
  6.- Për të mos dështuar asnjëra, sidhe rëndomë vite me radhë…
  7.- SIÇ KEMI THEKSUAR DHE RIBOTUAR më shumë herë!…
  8.-… Krahas Shqipërizës sonë të Dashur, fillimisht dhe determinisht nevojiten vetëm DY PARTI SHQIPTARE:
  9.- Në Kosovë, poashtu, VETËM DY sish?!:
  10.- Partia e Ribashkuar Shqiptare, (ose ngjajshëm dhe
  11. Partia e Vërtetë Kosovare (ose ngjajshëm)?!
  12.-Të gjitha të tjerat, janë dhe do të ishin, përqarje, humbje dhe dështime, siç vërehet detyrimisht për çdo ditë!
  13. Edhe vetë shteti kryemik dhe më i madh në Botë, Amerika Proshqiptare, i ka vetëm dy parti prioritare në nivel (ndër)kombëtar!
  14. Të tjerat janë vetëm humbje kohe, dështime dhe tradhti kombëtare shqiptare etj.
  15-15. Nëse hymë në detaje, fillimisht, dikush mund të prekej, prandaj, Kosovën Martire e (kemi)kursyer në kontinuitet për shkaqe të (ri)botuara dhe respekt të veçantë! …
  16- Të tjerat janë vetëm dështime, interesa të ngushta partiake dhe personale, të cilat (do)kushtojnë shtrenjtë!
  17. Në rastin e kundër, armiqtë e shqiptarëve-kosovarëve punojnë dhe veprojnë parreshtur!
  18- Mos u bëni horri i Botës dhe mos dështoni në kontinuitet….
  19.- Në rast nevoje dhe po ta kërkojnë të gjitha partitë, inteligjencia, Populli dhe Kombi Shqiptar, jemi të gatshëm për të gjitha.
  20.- Mendoni dhe veproni në kontinuitet në baza paqësore, njerëzore dhe kombëtare, se do të ju kushtojë shtrenjtë!
  21. Shumë shtrenjtë!
  22.- Përbri modestisë së njohur, derisa “kreret” antishiptarë dhe shqiptaducat e FYROM-it sllavo-m., i kemi berë (e bëjmë) horri i horrit…
  23… Ato të Shqipërizës sonë të Dashur dhe ato Kosovare-Shqiptare etj., i kemi kursyer dhe i kursojmë,por keni kujdes se priten ndryshime epokale !
  24.- Përvoja e Deputetit Shqiptar…etj.,qe depada me radhë thotë: Pa zgjidhjen e Vërtetë të çështjeve më sensibile shqiptare,nuk ka paqë,por,fatëkeqësisht, vetëm edhe një luftë më e tmerrshme dhe vdekjepruese për të gjithë,në radhë të parë,fillimisht,sidhe rëndomë, me fitore shqiptare (sic?!)!
  25. Prandaj,siç e kemi (ri)botuar me dhjetra raste dhe në media të shkruara dhe elektronike që nga të gjitha tri shtetet,realisht,me shumicë shqiptare(Shqipërizë,Republika e Kosovës Martire,Iliridë në FYROM-in sllavo-m.,sidhe shqiptarucat(sic?!) dhe tri (me pakicë):K.Lindore,Anamali,Greqi,me nën Çamëri-Prevezë deri në mbi Tivar,me Danub-Savë-Adriatik…,Shtete-Oqeane dhe në pesë kryeshtete të Botës,që nga Turqia ,Italia,me Kalabri-Siçeli,Evropa e Tëra dhe deri në Amerikë,Kanada,Australi etj.
  26.- Në ratin e kundër,Deputeti i Popullit Shqiptar Historik(…1994-1998…),të mos themi KryeHeroik (sic?!) është i gatshëm dhe më i përgatitur se kurrë,për të gjitha sfigat e mundëshme,eventuale…
  27.- Prandaj:KUJDES!
  Me respekt për Shqiptarët,sidhe rëndomë,vdekje nga Zoti për antishqiptarët dhe tradhtarët!
  SALI RAMADANI-USKANA
  (ish-Kërçova,ende e mjerë,e mashtruar, e tradhtuar,por me angazhime serioze për zgjidhje të plotë!
  Kryautori & Df.Gjen.Akad.prof.Dr.Ribash Shqipta-KIMRIA dhe:
  Bashkëpunëtorët e rregullt:
  S.Dafaziasha,I.Pellazgu,I. Saliu,H.Shabani-R.Abazi.S.Piashuku…
  PS:Lëxoni,përktheni dhe përcjellni në të gjitha mediat e shkruara dhe eletronike shqiptare dhe ndërkormbëtare,si artikull,ose edhe art.koment,me vlerë të njëjtë specifike shkencore-publicistike-zhurnalistike dhe monetare ekonomike!flm
  ……………………………………………………………………………
  Sali Ramadani-Uskana
  Pro et contra: SI TË ZGJIDHET ÇËSHTJA SHQIPTARE NË BAZA PAQËSORE ?!
  ( ALTERNATIVA E DOMOSDOSHME SHQIPTARE: TRI VETËM NGA DY,SHTATË TJERAT VEÇ, NGA NJË PARTI,DIASPORA,UNIKE,PA PARTI,POR VETËM LËVIZJE GJITHËKOMBËTARE SHQIPTARE?!)
  Me pretekst të ngjarjeve më aktuale në Republikën e Kosovës Martire etj.,,në vend në dhjetra-qindra,bile edhe mijëra faqe,sidhe rëndomë,tejet shkurtimisht(sic?!):
  1.- Tjetër solucion ose alternativë, S’ K A dhe S’ M U N D T Ë K E T Ë ?!
  2.- Solucionet tjera eventiuale janë,vetëm humbje kohe dhe tradhti kombëtare-ndërkombëtare…
  3.- Duke mos dëshiruar që ta “”ofendojmë”kërkend,këto janë qëndrimet historike dhe programatike, sidhe rëndomë,të ex(de facto)Deputetit të Popullit Shqiptar Historik KryeHeroik,përbri modestisë(sic?!), sikurse edhe të bashkëmendimtarëve të shumtë,duke u marrë dekada me radhë në baza paqësore (sic),por,në instakancën e fundit edhe bashkangjitur në të gjitha(…1998/99,2000,2001-sic?!) edhe për zgjidhjen e drejtë,të shpejtë,të arsyeshme dhe me vend, për të gjithë shqiptarët dhe jo vetëm për ta?!…
  Pritni tema më të gjëra,sidhe rëndomë dhe më konkrete,me shkrime dhe angazhime,që nga tri shtetet de facto me shumicë shqiptare dhe deri në Mërgatën-Diasporën Shumëmilionëshe Shqiptare:
  I. E PARA: GJITHËKOMBËTARJA SHQIPTARE-SHQIPËRIA E RIBASHKUAR (ose edhe ngjajshëm) ?!
  II. E DYTA: SHQIPËRIA JONË E DASHUR (ose edhe ngjajshëm)?!
  III. E TRETA: REPUBLIKA E KOSOVËS MARTIRE (ose edhe ngjajshëm)?!
  IV. E KATRA: ILIRIDA NËN OKUPIMIN E FYROM-it nën sllavo-m.dhe shqiptarucat mjerana(ose edhe ngjajshëm)?!
  V. E PESTA:K.VERI-LINDORE,me Preshevë,Bujanoc,Medvegjë,Sanxhak-Nish,Danub-Savë-Adriatik (etj.…
  VI. E GJASHTA:ANAMALI,me Ulqin etj.,shqiptar dhe me gjak shqiptari (etj.)?!
  vii. E SHTATA: GREQIA HISTORIKE SHQIPTARE,me Çamëri-Siqeli(etj.)…?!
  VIII. MËRGATA-DIASPORA E MADHE:TURQI me Stamboll-Ankara,Evropë,fillimisht,sidomos me Amerikë-Kanada,Australi etj.Botërore…
  Ekakluzivisht:
  1. Pra,merrni e zgjidhni,si shqiptarët,ashtu edhe Bota-Ndërkombëtarët:VETËM NJË SHQIPËRI HOMOGJENE,ose fillimisht,SHTATË SHQIPËRIZA HETEROGJENE ?!
  2.- Alternativa tjetër e përkohëshme,ose e PËRHERSHME,me dëshirë,shpresë dhe veprime në baza paqësore,mund të jetë:VETËM PAQJA ose LUFTA E MADHE GJITHËKOMBËTARE,EVROPIANE DHE BOTËRORE ?!
  3.- Mo’ZOT,sepse do të bëhejë kasaphane për të gjithë,edhe pse soni fitimtar,sidhe rëndomë, do të JETË I SHQIPTAREVE KRYETRIMA DHE KRYEHERONJ ?!
  4. Ta parafrazojnë edhe njëherë dhe për të satën herë:
  5. “Sepse,Paso Vashë Shkodrani shkruante në kryevjershën mashështore,
  Duke filluar nga 4 rreshtat e parë të vjershës omonime”:
  “O MOJ SHQIPNI e mjera Shqipni
  kush të ka qitë me krye në hi!
  ti ke pas qenë një zonjë e randë
  burrat e dheut të thirrshin nanë”;
  Për të përfunduar me 8 vargjet e fundit,nr.39-46:
  “Çohuni shqiptarë prej gjumit çoniu
  të gjithë si vëllazën n’një besë shtërngoniu
  e mos shikoni kisha e xhamia
  feja e shqiptarit asht shqiptaria.
  QYSH PREJ TIVARIT DERI N’PREVEZË
  gjithkund lshon dielli vesë edhe rrezë
  ASHT TOKA JONË,PRIND NA E KAN LANË
  K U S H M O S N A E P R E K S E D E S I M T’ T A N Ë”.
  (nënvizimi i utorit-gazetarit).
  ………………………………………………………
  5.- Për të përfunduar,sidhe në më shumë ribotime të tjera sterotipe:
  6.- Mos luani me zjarr,sepse,ata që e nxisin të parët,sidhe rëndomë. DO TË DIGJEN SI TË PARËT VETË NË TE!
  7.- Atyre dhe të ngjajshëm,nuk do të iu shpëtojë dhe ndimojë as “Karashovi” (lexo:Rusia),as edhe Kina e madhe shumëmilionëse etj.,për serbët dhe “voglushët” tjerë të mos flasim fare (sic?!)…
  8.- Sepse,historia e luftërave botërore,vazhdimisht e gabueshme,në kontinuitetin mësohet se ata të cilët e kanë nisur luftën më së pari,e kanë humbur më heret dhe katastrofalish?!
  9.- Të jeni të sigurt,se shqiptatët,mund të vriteshin(mo’Zot?!) edhe me mijëra,por të tjerëve,luftënxitësve,me miliona…,bile edhe me marre të madhe ?!
  10.- Prandaj,sërish,KUJDES që të gjithë!
  Me VËREJTJE TEJET SERIOZE:
  SALI RAMADANI-USKANA
  (ish-Kërçova,ende e mjerë,me angazhime dhe shpresa për ZGJIDHJE PAQËSORE ?!…
  &Kabineti me në krye bashkë(mendimtarët)profesionistë:
  Df.Gjen.Akad.Prof.Dr.Ribash Shqipta-KIMRIA dhe bashkë(punëtarët) ekspertë: S.Dafaziasha,I.Pellazgu,I.Saliu,H.Shabani,R.Abazi,S.Piaashuku…
  ………………………
  PS: Lexoni,përktheni,bashkërisht ose veçmas dhe përcjellni në të gjitha mediat e shkruara dhe elektronike kombëtare dhe ndërkombëtare,si artikull,ose edhe si art.koment,me vlerë të njëjtë shkencore-publicistike-zhurnalistike dhe morale financiare ekonomike.flm.
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  Sali Ramadani-Uskana

  Pro et contra:(RI)BASHKIMI OSE DËSHTIMI TOTAL KOSOVAR-SHQIPTAR,POR EDHE… ?!

  Sërish dhe fillimisht,edhe më konkretish,në vend në dhjetra-qindra…faqe, tejet shkurtimisht:
  1.- Të gjitha partitë shqiptare-kosovare gjenden në zgrip?!
  2.- Me 61:61 deputetë të”konfirmuar”,gjysma me arrna të huaja(gjysma: 10-antishqiptarë,gjysma të varura dhe të mjera(poashtu 10 sic?!),s’ka qeveri,as sukses permanent ?!
  3.- Edhe pse gjatë parlamentarizmit të v…1994-1998…të ex(de facto)Deputetit të Popullit Shqiptar Historik…(shqip i pari,1995,shpalosja e Flamurit Shqiptar,1997(lexo stenogramet zyrtare dhe shtypin,sado të kufizuar të kohës(sic?!)…, para, gjatë dhe pas okupimit të Kosovës, hiq përjashtimet më afër Shkupit,ende mungojnë informimet për Kosovën Martire (sic?!),duke (ri)lexuar debatet zyrtare nga FYROM-i sllavo-m.,për të marrë informata më të sakta dhe qëndrim real,për tu kërkuar,gjetur dhe implementuar edhe të VËRTETËN KOSOVARE-SHQIPTARE (?!)…
  4.- Përndryshe mbarua(m-t)të tërë ?!
  5. Sepse,kur Patrioti Zulmadh,shkrimtari,konform Kryeveprës,gati omonime të Fishtës,rilexuar me dhjetra herë,edhe autorit,edhe Akad.Prof.Dr.Zef Mirditës edhe në zyrën e tij(sic?!),botuar në botën e jashtme (sic?!) gati autodidakt etj.,Bardh Daka(në v.1960-1964),e kundërshtoi fuqimisht zgjidhjen Paqësore Gjithëkombëtare Shqiptare,prozatori i parë shqiptar i Kosovës,me botimin e romanit“Kthehu,Manushe” dhe dy vepra tjera në prozë-(“Zëri”,”Flaka…”),Dr.Lush Daka Famoz,u solidarizua me Kryepatriotin dhe proshqiptarin zulmmadh,Mika Tropallo,si tani, duket, Bashkëmendimtari i Famshëm,ish-Presidenti Kroat,Stipe Mesiq(pro-shqiptar?!),autori u pajtua me elitën intelektuale shqiptare-kroate-sllovene-boshnjake (sic?!),duke shpëtuar që të gjithë nga më e kepja dhe mirë iu(na) doli,sepse mençuria e përbashkët e tyre (e jona) ishte:
  6.-”MOSNI AS LUFTË TË PËRBASHKËT,SË PAKU,DERISA TË COFË SHOKU TITO”(sic?!)…
  7.- …Dhe mirë iu doli dhe mirë do të na dalë,që të gjithëve kur veprohet me meçuri dhe aftësi kreative shkenëcore (sic?!) ?!
  8.- E TANI?!
  9.- Sërish duhet vepruar konform këtyre konstatimeve shkencore e jo delitanteske,antishqiptare dhe tradhtare!
  10.- Sepse,pa e humbur fare modestinë,siç ka vepruar, vepron dhe do të veprojë tërë jetën e lume,ex(de facto) Deputeti i Popullit Shqiptar…,kjo mund të iu kushtojë shtrenjtë që të gjithëve,pasi…mund të iu kthehet në humerang të pakontestueshëm jetësor (sic?!)…
  11.- Prandaj,sërish,po e potencojmë,për të satën herë:
  12.- MOS LUANI ME ZJARRË,sepse nxitësit,diletantët, antishiptarët dhe tradhtarët,DO TË DIGJEN VETË NË TE ?!
  13.- T U N G !
  Me respekt për atdhetarët,shqiptarët,mendimtarët dhe ndërkombëtarët,vdekje nga Zoti për antishqiptarët dhe tradhtarët !
  SALI RAMADANI-USKANA
  (ish-Kërçova e…)
  &DF.Gjen.Akad.Prof.Dr. Ribash Shqipta-KIMRIA,koautorë,ekspertë profesionistë:S.Dafaziasha,I.Pellazgu,I.Saliu,H.Dhabani.I.PPiashkuku…
  ……………………
  PS:Lexono,përtheni dhe përcjellni në të gjitha mediat
  e shkruara dhe elektronike shqiptare etj.si ARTIKULL,por edhe art.-koment,me vlerë të njëjtë ekuivalente shkencore-publicistike-zhurnalistike kreative dhe monetare ekonomike.flm.kryeautori.
  …………………………………………………………………..

  Sali Ramadani-Uskana
  Pro et contra: PARTITË KOSOVARE-SHQIPTARE,NË PRAK TË DËSHTIMIT (sic?!)
  – Nëse e kërkojnë unanimisht të gjithë kryepartiakë…
  – Deputeti i Popullit Shaqiptar KryeHeroik,mund trë ndihmojë,pa kurfarë interesi personal…
  – Përsërtritja e zgjedhjeve është e paevitueshme (sic?!),prandaj përgatituni që të gjithë…
  – Sërish ritheksojmë:VETËM DY PARTI TË VËRTETA ?!

  ……………………………….

  Sali Ramadani-Uskana

  Pro et contra:(RI)BASHKIMI OSE DËSHTIMI TOTAL KOSOVAR-SHQIPTAR,POR EDHE… ?!

  Sërish dhe fillimisht,edhe më konkretish,në vend në dhjetra-qindra…faqe, tejet shkurtimisht:
  1.- Të gjitha partitë shqiptare-kosovare gjenden në zgrip?!
  2.- Me 61:61 deputetë të”konfirmuar”,gjysma me arrna të huaja(gjysma: 10-antishqiptarë,gjysma të varura dhe të mjera(poashtu 10 sic?!),s’ka qeveri,as sukses permanent ?!
  3.- Edhe pse gjatë parlamentarizmit të v…1994-1998…të ex(de facto)Deputetit të Popullit Shqiptar Historik…(shqip i pari,1995,shpalosja e Flamurit Shqiptar,1997(lexo stenogramet zyrtare dhe shtypin,sado të kufizuar të kohës(sic?!)…, para, gjatë dhe pas okupimit të Kosovës, hiq përjashtimet më afër Shkupit,ende mungojnë informimet për Kosovën Martire (sic?!),duke (ri)lexuar debatet zyrtare nga FYROM-i sllavo-m.,për të marrë informata më të sakta dhe qëndrim real,për tu kërkuar,gjetur dhe implementuar edhe të VËRTETËN KOSOVARE-SHQIPTARE (?!)…
  4.- Përndryshe mbarua(m-t)të tërë ?!
  5. Sepse,kur Patrioti Zulmadh,shkrimtari,konform Kryeveprës,gati omonime të Fishtës,rilexuar me dhjetra herë,edhe autorit,edhe Akad.Prof.Dr.Zef Mirditës edhe në zyrën e tij(sic?!),botuar në botën e jashtme (sic?!) gati autodidakt etj.,Bardh Daka(në v.1960-1964),e kundërshtoi fuqimisht zgjidhjen Paqësore Gjithëkombëtare Shqiptare,prozatori i parë shqiptar i Kosovës,me botimin e romanit“Kthehu,Manushe” dhe dy vepra tjera në prozë-(“Zëri”,”Flaka…”),Dr.Lush Daka Famoz,u solidarizua me Kryepatriotin dhe proshqiptarin zulmmadh,Mika Tropallo,si tani, duket, Bashkëmendimtari i Famshëm,ish-Presidenti Kroat,Stipe Mesiq(pro-shqiptar?!),autori u pajtua me elitën intelektuale shqiptare-kroate-sllovene-boshnjake (sic?!),duke shpëtuar që të gjithë nga më e kepja dhe mirë iu(na) doli,sepse mençuria e përbashkët e tyre (e jona) ishte:
  6.-”MOSNI AS LUFTË TË PËRBASHKËT,SË PAKU,DERISA TË COFË SHOKU TITO”(sic?!)…
  7.- …Dhe mirë iu doli dhe mirë do të na dalë,që të gjithëve kur veprohet me meçuri dhe aftësi kreative shkenëcore (sic?!) ?!
  8.- E TANI?!
  9.- Sërish duhet vepruar konform këtyre konstatimeve shkencore e jo delitanteske,antishqiptare dhe tradhtare!
  10.- Sepse,pa e humbur fare modestinë,siç ka vepruar, vepron dhe do të veprojë tërë jetën e lume,ex(de facto) Deputeti i Popullit Shqiptar…,kjo mund të iu kushtojë shtrenjtë që të gjithëve,pasi…mund të iu kthehet në humerang të pakontestueshëm jetësor (sic?!)…
  11.- Prandaj,sërish,po e potencojmë,për të satën herë:
  12.- MOS LUANI ME ZJARRË,sepse nxitësit,diletantët, antishiptarët dhe tradhtarët,DO TË DIGJEN VETË NË TE ?!
  13.- T U N G !
  Me respekt për atdhetarët,shqiptarët,mendimtarët dhe ndërkombëtarët,vdekje nga Zoti për antishqiptarët dhe tradhtarët !
  SALI RAMADANI-USKANA
  (ish-Kërçova e…)
  &DF.Gjen.Akad.Prof.Dr. Ribash Shqipta-KIMRIA,koautorë,ekspertë profesionistë:S.Dafaziasha,I.Pellazgu,I.Saliu,H.Dhabani.I.PPiashkuku…
  ……………………
  PS:Lexono,përtheni dhe përcjellni në të gjitha mediat
  e shkruara dhe elektronike shqiptare etj.si ARTIKULL,por edhe art.-koment,me vlerë të njëjtë ekuivalente shkencore-publicistike-zhurnalistike kreative dhe monetare ekonomike.flm.kryeautori.

  ……………………………….

  Sali Ramadani-Uskana

  Pro et contra: PARTITË KOSOVARE-SHQIPTARE,NË PRAK TË DËSHTIMIT (sic?!)
  – Nëse e kërkojnë unanimisht të gjithë kryepartiakë…
  – Deputeti i Popullit Shaqiptar KryeHeroik,mund trë ndihmojë,pa kurfarë interesi personal…
  – Përsërtritja e zgjedhjeve është e paevitueshme (sic?!),prandaj përgatituni që të gjithë…
  – Sërish ritheksojmë:VETËM DY PARTI TË VËRTETA ?!

Comment

*