Hoxhaj: Historia dher liria e Kosovës e kanë emrin e Hashim Thaçit

Prishtinë, 5 nëntor 2020 – Nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj, ka reaguar pas konfirmimit të aktakuzës ndaj Hashim Thaçit, i cili njoftoi për dorëheqjen e tij nga pozita e presidentit.

Hoxhaj ka shkruar se “historia dhe liria e Kosovës e kanë një emër“, emrin e Hashim Thaçit.

“Historia e Kosovës dhe liria e saj kanë emër. Ky emër, Hashim Thaçi, do të kthehet fitimtar edhe nga kjo betejë për të lartësuar edhe më, luftën e drejtë të UÇK-së e popullit të Kosovës! Besojmë në ty miku im”, ka shkruar Hoxhaj.

https://www.facebook.com/dr.enverhoxhaj/photos/a.416411591793932/2986126888155710

(r.m.)

Comment

*