Humbi betejën me koronavirusin! Miqtë e tij në Lezhë, në trishtim dhe të shokuar!

Erdhi të vizitonte djalin student në New York me një nga  avionët e fundit që u nisën nga Europa drejt … Continue reading Humbi betejën me koronavirusin! Miqtë e tij në Lezhë, në trishtim dhe të shokuar!