Ish Senatori Bob Dole nderohet me Medaljen e Artë të Kongresit

Ish Senatori Bob Dole nderohet me Medaljen e Artë të Kongresit “për shërbimin ndaj vendit”. Bob Dole ka qënë kandidat republikan për president në vitin 1996 dhe kryetar i shumicës republikane në Senat nga viti 1985 – 1996. Ai është veteran i Luftës së Dytë Botërore. Në ceremoni marrin pjesë Presidenti Donald Trump, Nënpresidenti Mike Pence, Kryetari i Dhomës së Përfaqësuesve Paul Ryan, Kryetari i shumicës republikane në Senat Mitch McConnell, drejtuesja e demokratëve në Dhomën e Përfaqësuesve Nancy Pelosi dhe drejtuesi i demokratëve ne Senat Chuck Shumer. (VOA)

Comment

*