Kryeministria: 2018 do të shpallet Viti Mbarëkombëtar i Skënderbeut

Qeveria e Re e Shqipërisë në vendimin e saj të parë do të shpallë Vitin Mbarëkombëtar të Skënderbeut.

Një Komision i Posaçëm do të ngrihet për organizimin dhe promovimin e këtij viti, ku përveç 550-vjetorit të vdekjes së Heroit tonë Kombëtar, spikasin edhe tre përvjetorë të tjerë, me rëndësi themelore për kombin shqiptar. Por padyshim në harkun e vitit që i lidh këta përvjetorë, ka edhe momente të tjera për të kujtuar e kremtuar, ngjarje e figura të historisë sonë kombëtare.

Kontributi i çdokujt prej jush dhe i kujtdo që ka një ide, sugjerim, propozim për kalendarin e aktiviteteve të VITIT MBARËKOMBËTAR TË SKËNDERBEUT, është mëse i mirëpritur (Nga postimi në facebook nga kryeministri Edi Rama)

One Response to “Kryeministria: 2018 do të shpallet Viti Mbarëkombëtar i Skënderbeut”

Read below or add a comment...

 1. sali ramadani-uskana says:

  PER SKENDERBEUN DHE SHQIPTARINE, QE TE GJIITHE BASHKERISHT…

  Sigurisht dhe definitivisht, per Skenderbeut dhe te gjithe shqilptaret, do ta japim bashkerisht kotriuboutin maksimal…

  Me kenaqesine me te madhe:

  SALI RAMADANI-USKANA

  (ish-Kerciva e…)

Comment

*