Lajm mortor

nueLajmërojmë komunitetin se sot në New York ka ndërruar jetë Nue (Bejta) Deda, i lindur në 24 prill 1927, në Koronic, Gjakovë.
Funerali për të ndjerin më 6 janar, në Forenga Bros, Bronx (920 Allerton Avenue) nga ora 2:00 PM deri në 9:00 PM.
Varrimi bëhet të shtunën në varrezat Gate of Haven Cemetery, 10 West Stevens Avenue, Hawthorne, NY 10532.

Të pikëlluar: bashkëshortja Liza, djemtë Toma, Tuna, vajzat Martja, Pashkja, Vera, Gjystja, Mirja, Drita dhe Nakja si dhe gjithë familja e gjerë.

Comment

*