Lajmërim për të pame: Për nënën tonë Nurije Meshaj

Njoftojmë familjarë, miqte dhe dashamire se me daten 28 Janar 2018 hapim te pamen, per nenen tone Nurije Meshaj

Nurije Meshaj

ne adresen:

Royal Regency

165 Tuckahoe Rd

Yonkers NY 10710

Per ngushëllime presim nga ora 10:00AM deri ne 4:00PM.

Me respekt djemet : Ali, Agimi, Bajrami, Bekimi, Ajdini, Ayeti dhe vajze Aferdita

Comment

*