Lajmërim vdekjeje

Gjek Gjoni Nikprelaj
01/01/1933 – 06/03/2020

Gjek Gjoni Nikprelaj ndërroi jetë në 3 qershor 2020. Ishte 87 vjeç.

Hapet e pame për miqtë e të afërmit e familjes, në Yorktown Funeral Home, të shtunën me 6 1ershor 2020, nga ora 3pm-9pm.

Varrimi do të bëhet në vendlindje, në varrezat familjare në Tuz.

Për arsye të virusit COVID-19, vetë shtëpija mortore ka caktuar disa udhëzime që duhen rrespektuar nga të gjithë vizitorët.
Udhëzimet do të jenë në hyrjen e parkingut, dhe sapo të hyni mbrenda në shtëpinë mortore, vetëm nga 10 persona me rradhë do të lejohen gjatë kohës së vizitës.
Përdorimi i veshë-mbrojtjeve me maske dhe doreza, është e detyrueshme për çdo njeri, simbas rregullores.

Comment

*