Ndërron jetë veterani i arsimit dhe i UÇK-së – Familja hap të pame në Yonkers, New York

Më pikëllim dhe dhembje i lajmërojmë miqët dhe dashamirët se me datën 7 Nëntor 2019, ndërroi jetë babai ynë i dashur,
Mr. Bajram Rrustem Mehmetaj
(12/30/1935-11/7/2019) nga Pozhari.
Varrimi i tij u bë me nderime të larta në varrezat e fshatit Pozhar, me 8 Nentor 2019.
Për ndër dhe respekt ndaj jetës dhe veprave të Mr. Bajram Rr. Mehmetaj, veteran i  arsimit dhe UÇKsë, familja me shokë dhe miq hap të pame të Dielën, 1 Dhjetor 2019, në restorantin Royal Regency, në Yonkers, 163 Tuckahoe Road, Yonkers, NY 10710, prej orës 10:00 am deri në orën 5:00pm.
Familja Mehmetaj.

Comment

*