Lamtumira e fundit për atdhetarin Lekë Gojçaj

7 Shkurt 1939 – 4 Gusht 2020

Me hidhërim lajmërojmë komunitetin, se u nda nga jeta Patrioti dhe veprimtari i shquar për çështjet Kombtare dhe Fetare Lekë Gojçaj, në moshën 81 vjeç.

Trupi i të ndjerit do të pushojë në shtëpinë mortore Yorktown Funeral Home 945 East Main Street, Yorktown, NY 10588, të Enjten me 6 Gusht 2020, nga ora 2pm – 9pm.

Mesha e Dritës dhe salikimet e fundit do të kremtohen të Premtën me 7 Gusht 2020, në orën 11am, në Kishën Katolike “Zoja e Shkodrës”, prej ku mbas meshës trupi i të ndjerit do të përcjellët në varrezat “Gate of Heaven”, 10 West Stevens Ave, Hawthorne, NY.

Për arsye të virusit COVID-19, vetë shtëpija mortore ka caktuar disa udhëzime që duhen rrespektuar nga të gjithë vizitorët.
* Përdorimi i maskës dhe distanca midis njeri-tjetrit, është e detyrueshme për të gjithë simbas rregullores .*

Comment

*