Lekaj: PAN-i s’do të marrë pjesë në seancën e thirrur për të hënën

Prishtinë, 13 gusht 2017 – Përfaqësuesit e koalicionit PAN kanë pwrswritur se nuk do të marrin pjesë as në seancën e radhës tw Kuvendit tw Kosovws, tw ftuar pwr neswr (e hwnw0.

Pal Lekaj, nënkryetar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, ka thwnw se kryesuesi i seancës konstituive deputeti Adem Mikullovci është duke bërë gabime, pasi, siç wshtw shprehur, ai më shumë është duke e ndjekur politikën e Vetëvendosje!-s, sesa të unifikimit të spektrit politik.

“Ne e kemi bërë të qartë se pa takime konsultative, pa takime të gjithë spektrit politik dhe grupeve parlamentare, nuk do të marrim pjesë në seancë”, ka thënë Lekaj për Radion Evropa e Lirë. (r.m.)

Comment

*