Lexueset e vogla të gazetës “Illyria”

Nga Kozeta Zylo

Dea dhe Emma Liri dy mbesat e mia dhe nxenese te Shkolles Shqipe “Alba Life” duke mbajtur ne duar gazeten e mirenjohur “Illyria” Manhattan, New York.
Kjo foto eshte shprehje e mirenjohjes per gazeten “Illyria” me botues z.Vehbi Bajrami dhe editor z.Ruben Avxhiu. Gazeta “Illyria” gjithmone i ka pasqyruar aktivitetet patriotike te Shkolles “Alba Life” e cila operon ne te gjitha lagjet e Nju Jorkut.
Mirenjoja ime ka rrenje te thella, te mbjella edhe ne kete toke te bekuar! Kjo ndjesi shkon ne shpirt vetem nga rrenjet si ne Memedhe dhe ketu ku keto engjellore u linden dhe po rriten.

2 Responses to “Lexueset e vogla të gazetës “Illyria””

Read below or add a comment...

  1. ÇAM -SHQIPTARO AMERIKAN says:

    Shume bukur
    Me shume kenaqesi e respekt e lexoj Illyria.
    Mos ndoshta Corona virusi e pengon qe te na vij tek dera e shtepise?
    Shendet e Respekt

Leave a Reply to ÇAM -SHQIPTARO AMERIKAN Cancel reply

*