Lirohet nga detyra drejtoresha e Bibliotekës Kombëtare

Me vendim të Këshillit të Ministrave është liruar nga detyra, drejtoresha e Bibliotekës Kombëtare, Persida Asllanaj.

Vendimi është marrë sot dhe është publikuar në faqen e kryeministrisë.

Persida Asllani qëndroi në këtë detyrë për 5 vite. Ajo u emërua në gusht të vitit 2014 në vendin e Aurel Plasarit.

Nuk dihen ende aryset e lirimit nga detyra.

Ndërkohë në mbledhjen e sotme të qeverisë u shkarkua edhe drejtori i Tatimeve, Enton Duro.

Comment

*