Luftëtarët shqiptarë të MMA-së shpallen nënkampionë Ballkani në Bullgari

Pjesemarresit ne kampionatin -4-të Ballkanik i cili zhvillohet ne datat 12/14 maji Veliko Ternovo Bullgari ne pallati i sportit Vasil Levski jan nga Shqiperia me Federaten Shqiptare te  Ndeshjeve te Lira MMA
Shqiperia doli nenkampione ballkanike ne garat ekipore edhe pse ishte për herë të parë në historine e MMA pjesërrese me një numër 22 garues të gjitha moshat me 20 meshkuj dhe 2 Femra.

Presidenti i federates Arjan Rizaj, efektiv “Komando” i ushtrise shqiptare shprehu mirenjohje për prindërit dhe kontributin, nëpërmjet mbështetjes për fëmijët e tyre, si dhe besimin ndaj F.SH.N.L. “Ne do jemi gjithmon të hapur për bashkepunim dhe do te perkujdesemi ndaj antarëve tanë”-premtoi ai.

Ekipi Kombetar u perfaqesuam nga Klubet e vendit : Albanian Fight Club, Apolonia Kickboks, MMA Fier. Pogradeci Kung Fu

Children -10 -14

1.Mateo Tomani    52.5 kg   12 years          vendi  -3

2.Edyy Pittarello     52.5 kg 12 years            vendi -3

3.Flori Hoxhallari    56.5 kg- 14 years          vendi-3

4.Redi Malushi        52.5 kg -14  years          vendi -4

Cadets-16

1.Nicola Pittarello    84.kg-  15-years           vendi -1 Kampion Ballkani

2.Bjorni Rustemi     77.kg  – 15 years           vendi -2 -të

3.Kristian Bakalli    65.5. kg 15 years           vendi-3 të

Cadets Girls

1.Luciana Gjuraj      52.5kg 15 years                       Vendi 1-rë

2.Anxhela Aliaj          70.kg-15-years                         Vëndi 2-të

Junior-18 Years

1.Eljo Elezaj             61.kg 17 years                          Vëndi   3-të

2.Igli bejko              65.5kg -17 years            Vëndi  3-të

3.Erind Trungu        56.5kg-17 years            Vëndi  3-të

4.Arber Goga           65.5kg-17 years

Men

1.Ermal Hadribeaj       70. kg                                    Vëndi 1-rë

2.klajdi Metani             77.kg                                      Vëndi 3-të

3.Eris Plasari                 93. kg                                     Vëndi 2-të

4.Emanuel Rakipi         70.kg                                      Vëndi  3-të

5.Renaldo Haska           77.kg                                       Vëndi 3-të

6.Eglantin Hoxhallari    65.5 kg                                   Vëndi 3-të

7.Renato Dragoti             65.5kg                                    Vëndi-3-të

8.Armando Dollani          77.kg                                       Vëndi 3-të

9.Arben Hysa                  61.kg                                        Vëndi 3-të

Coaches

1.Dritan Lushka

2.Gert Kocani

Delegation

6.Idri Hoxha

1.Marsel Dhima

OFFICIAL LIST- OF ALBANIA MMA -FEDERATION

Team Leader
1.Arjan Rizaj -President of Albania MMA Federation
Children -14
1.Mateo Tomani 52.5-kg 12 years 2.Edyy Pittarello 52.5-kg 12 years
3.Flori Hoxhallari 56.5-kg- 14 years
4.Redi Malushi 56.5-kg -14 years
Cadets-16
1.Nicola Pittarello 83-kg- 15-years
2.Bjorni Rustemi 77-kg – 15 years
3.Kristian Bakalli 65.5 –kg 15 years

Cadets Girls
1.Luciana Gjuraj 52.5-kg 15 years
2.Anxhela Aliaj 66-kg-15-years
Junior-18 Years
1.Eljo Elezaj 61-kg 17 years
2.Igli bejko 65.5-kg -17 years
3.Erind Trungu 61-kg-17 years

Men
1.Ermal Hadribeaj – 70 kg
2.klajdi Metani – 77 kg
3.Eris Plasari -93 kg
4.Emanuel Rakipi -77 kg
5.Renaldo Haska -77 kg
6.Eglantin Hoxhallari -65.5kg
7.Renato Dragoti -65.5kg
8.Armando Dollani -77kg
9.Arben Hysa -61kg

Coaches
1.Dritan Lushka
2.Gert Kocani

Delegation
1.Edmond Tomani
2.Sotiraq Tomani
3.Floresha Gjuraj
4.Albert Aliaj
5.Erik Koçi
6.Idri Hoxha.

Comment

*