Mbytet 12-vjeçari pas çarjes së akullit në liqenin e ngrirë, shpëton e motra

Sipas dëshmitarëve vëlla e motër kanë qenë duke rrëshqitur në liqen
Kashar, vajza ndodhet në spital ndërsa 12 vjeçari nuk ka mundur të shpëtojë
Motra e 12 vjeçarit u shpëtua nga policia dhe ndodhet jashtë rrezikut për jetën
Kashar, fëmijët po rrëshqisnin mbi liqenin e ngrirë, është thyer akulli
Mbytja e 12 vjeçarit në Kashar, mbërrijnë polumbarët
Mbërrijnë polumbarët në liqenin e Mëzezit për të nxjerrë trupin e 12 vjeçarit

Comment

*