Miratohet huaja prej 16 milionë dollarësh për rrugën Tiranë-Elbasan

Tiranë, 29 gusht 2018 – Qeveria shqiptare ka nënshkruar një marrëveshje për një hua prej 16 milionë dollarësh për rikonstruksionin e Rrugës Tiranë-Elbasan.

Marrëveshja është nënshkruar me Fondin e OPEC për Zhvillim Ndërkombëtar (OFID).

Vendimi është marrë në mbledhjen e sotme të qeverisë dhe do të hyjë në fuqi menjëherë.(r.m.)

Comment

*