Ndeshjet e Lira zhvillojnë Kampionatin e 5-të Ballkanik në Tiranë

Më shume se 85 sportiste meshkuj dhe femra nga te gjithë kadegorit nga Shqiperia, Bullgaria, Kosova, Mali i Zi, dhe Greqia do të ndeshen në Kampionatin e 5-të Ballkanik në Tiranë.

Kampionati zhvillohet në Pallatin e Sportit “Asllan Rusi” nga ora 10:30 paradite deri në 22:00 në mbrëmje.

Presidenti i Federatës Shqiptare të Ndeshjeve të Lira, Arjan Rizaj, efektiv “Komando” i ushtrisë së Shqipërisë pergezoi për perfaqësimin e vendit dhe u uroi suksese sportistëve, trajnereve dhe stafit të FSHNL.

“Ftoj publikisht dhe zyrtarisht Drejtuesit e Institucioneve Shtërore, dhe të Federatave Sportive, Bizneseve dhe Sponsorëve ” dhe midiave “Publikut” që të na mbështesni dhe të na nderoni me pjesmarjen tuaj në këte aktivitet Ballkanik të rendesishem për sportin tonë te MMA”-tha presidenti Rizaj.

Comment

*