Pakoja e dyshimtë, evakuohet “Kulla Trump” në New York (VIDEO)

Policia dhe zjarrfikësit në New York kanë urdhëruar evakuzimin e Kullës Trump, pas zbulimit të një pakete të dyshimtë në atriumin e ndërtesës.
Ekipet e NYPD dhe FDNY kanë nxituar në skenë dhe po bëjnë hetimet e rastit. Por përfundimet kryesore do të nxirren nga Shërnimi Sekret amerikan.
E njohur si “Trump Tower”, ndërtesa përmban banesën dhe zyrtar kryesore të presidentit të zgjedhur amerikan, Donald Trump.
Ai dhe familja e tij nuk ndodheshin në ndërtesë kur u krijua kjo situatë, por larg në Florida për pushimet e fundvitit. (Illyria)

Comment

*