Policia turke boton fotografitë e dy terroristëve

Media në Tuqi ka botuar fotografitë e dy terroristëve sipas të dhënave të policisë.
Tani autoritetet turke mendojnë se dy atentatorët janë nënshtetas të huaj dhe fotografitë janë marrë gjatë kontrollit të pasaportës kur kanë hyrë në Turqi.
Në sulmin e kryer natën e Vitit të Ri, në klubin e njohur të natës, “Reina” u vranë 39 vetë dhe u plagosën 65 të tjerë. Të paktën 16 nga të vrarët janë qytetarë të vendeve të tjera. (Illyria)
aten3

atent2

atentatoret1

Comment

*