Prenë Pakja Vulaj (Gojçaj)

(1936-2018)

Prenë Pakja Vulaj (e lindur Gojçaj) ndërroi jetë në datë 28 shtator 2018, në moshën 82-vjeçare dhe u varros në 30 shtator 2018, në varrezat familjare, në Tuz, Malësi.
I biri Lulet Pali Vulaj me familje dhe vllazninë Vulaj ja qet hatrin nënës, në datën 20 tetor 2018, prej orës 11:00 AM deri në 4:00 PM, në Qendrën Nëna Terezë, Kisha Zoja e Shkodrës.
Adresa: 361 W Hartsdale Avenue, Hartsdale, New York, 10530
Tel: 646-243-1435

Comment

*