Prok. e Krimeve të Rënda: Vlerësim masës së sigurisë për Orest Sotën

Prokuroria e Krimeve të Rënda ka kërkuar këtë të martë vlerësimin e masës së sigurisë për Orest Sotën.

Prokurorët e Krimeve të Rënda ia kanë kërkuar dosjen e Sotës Prokurorisë së Elbasanit, e cila mori në administrim çështjen pas arrestimit të Sotës.

Më herët Gjykata e Elbasanit kishte vendosur “arrest me burg” për 25-vjeçarin, i cili u arrestua në fillim të muajit në posedim të 860 mijë eurove para kesh dhe dy patentave të ish-ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri.

  Top Channel

Comment

*