Rama: Basha keqpërdor bisedat me ambasadorin amerikan Donald Lu

KM Edi Rama: “Në korrik e gusht ishim bashkë në qeveri ku u përgatitëm për fazën e dytë të operacionit kundër aseteve kriminale dhe të fortëve të feudeve lart e poshtë. Shprehja s’keni parë gjë akoma do të shihet tani. Ambasadori amerikan takon kreun e opozitës i kërkon mbështetje për këtë operacion dhe siç e ka zakon, Basha që takimet me të huajt i komenton siç i do qejfi bën paralajmërimin. Do të dëgjoni atë që për tre muaj po bashkëpunojmë. Po bashkëpunojmë në planin e burimeve njerëzore. Brenda muajit nëntor agjentë të specializuar që do punojnë me SHISH e policinë për këtë punë dhe për këtë i ka kërkuar bashkëpunim opozitës. Nëse doni të luftoni krimin jepni kontribut real.

S’bëni dot fjalim pa krim, pa Elvis Rroshi, na morët në qafë dhe shokët tanë atje.

Comment

*