Rama me tatimpaguesit: Bashkë kundër grabitqarëve e parazitëve në administratë

ERTV Live😊: Me tatimpaguesit më të mëdhenj në vend për një kapitull të ri në rrugën e partneritetit strategjik të qeverisë me sipërmarrjen – Bashkë kundër grabitqarëve e parazitëve në administratë dhe për formalizimin e mëtejshëm të ekonomisë

Posted by Edi Rama on Friday, September 29, 2017

 

Comment

*