Reagim i ashpër ndaj aktit makabër kundër shqiptarëve

Hamdi Ndrecaj
Komandant Partneri

Pas sulmit qe iu bë themeluesit te Bashkësive Ortodokse Shqipetare ne ish Republiken Jugosllave te Maqedonisë,z Sinadinovski, shprehim indinjat te thell te gjithë shqipetaret kudo qe jetojmë dhe na hodhen valet e detit.
Se pari kerkojmë zbardhjen e keti rasti makaber duke filluarë nga:
-Kreu i shtetit qe ende nuk ka emer
-Kryeministrit
-Ministrit te punve te brendshme,dhe te gjithë atyre qe deshirojnë ta destabilizojnë ket shtet,edhe pse pa deshiren e popullit shqipetar.
Te nderuarë pushtetar,edhe sa kohë shqipetaret duhet te jenë monedh kusuritje e pushtetit tuaj,kur dihet sotë ne ato treva te tyre jetojnë mbi 40% pa as edhe nji te drejtë,ne nji shtet qe pretendonë para europes dhe bashkësisë nderkombetare te duket si shtet demokrat,e ne realiet aty shtypen e perdhunosen shqipetaret edhe ma zi se ne kohen e titizmit udbash.
Ka mbi 30 vite ,ku ky i ashtuquajturi shtet nuk i ndali vrasjet dhe represionet ndaj shqipetarve.
Si mund te kerkojnë nga vet ne shqipetaret te jemi shtetfornues kur dihet se sa vrasje e burgosje ju bënë shqipetarve ne pergjithësi,pa i harru edhe rastet e montuara nga pushtetet vrastar,dhe mjerishtë ka me mijra shqipetar duke vuajtur ne per kazametet sllavomaqedonase, qe janë denu edhe me burgim te perjetshem,e mosë te flasim per ata me denim deri me 4o vite burg pa as edhe nji deshmi te vetme.
Per pos pushteteve vrastare pa dallim,kerkojmë edhe nga partitë shqipetare pa dallim,se janë ne pozitë apo opozit,pa i harru edhe te gjitha bashkësit fetare si ato te besimit islam e katolik,qe te zgjohen nga gjumi dhe te perdorin fuqinë e tyre ndaj pushtetit vrastar kunder shqipetarve pa sallim besimi e dukje.Historikisht shqipetaret kurrë nuk ishin luftënxites,dhe kurrë nuk kerkuanë te gllabrojnë teritore te as kujt,posë qe ishte e kunderta duke ju marrë teritore e duke i t’kurr ,kudo qe ishin dhe jetonin den baba den ne token e tyre te lar me gjakun më te mirë te kombit shqipetar.Nji fjalë e urtë popullore thotë:
Prite punen pa u ba se kur t’bëhet mos ban za.
Me respekt
Hamdi Ndrecaj
Komandant
Partneri
O5.O3.2018

Comment

*