Restaurimi i kishës së Shën Mërisë në Bënjë rrit ndjeshëm potencialin turistik

MIRËMËNGJES 😃dhe me këto pamje të Kishës së Shën Mërisë në Bënjë të Përmetit, vepër e fundshekullit XVIII me një model të rrallë arkitekturor, ku kanë përfunduar punimet restauruese pas shpalljes së këtij fshati Qendër Historike, ju uroj një të dielë të qetë 🌹

Posted by Edi Rama në facebook

Comment

*