Ruajtja e kulturës shqiptare në Mal të Zi, pa mbështetje institucionale (VIDEO)

Kultura e shqiptarëve në Malin e Zi, si pjesë e kulturës mbarëkombëtare, paraqet një pasuri të veçantë, që sipas analistëve duhet mbrojtur dhe zhvilluar sa më shumë. Ata mendojnë se një mbështetje të duhur ndaj kësaj kulture duhet të shfaqin edhe institucionet përkatëse nga Tirana dhe Prishtina. (Zëri i Amerikës)

Comment

*