Salih “BAM” Bacaj ngadhënjen dhe hyn në Federatën Ndërkombëtare të BodyBuilders

Salih “BAM” Bacaj 24 vjeçar i lindur në New York me origjinë nga fshati Pepaj i Plavë Gucisë merret me bodybuilding që kur ishte 14 vjeçar. Ai konkurroi në nivel kombëtar të SHBA-ve në Charlestown, South Carolina, ku, nga dje 19 maj 2018, hyri në ligen profesioniste të bodybuilding në SHBA. Me këtë rast, ai mori edhe titullin profesionist IFBB PRO CARD (International Federation of BodyBuilders). (Esad Gjonbalaj)

Comment

*