Sfidat e Telemjekësisë në Ballkan (pamje)

17 vjet më parë në Ballkan filloi të zbatohej projekti i Telemjekësisë

https://www.zeriamerikes.com/a/4951225.html

Projekti i Telemjekësisë i filluar 17 vjet më parë është një nismë ambicioze e financuar nga Agjencia Amerikane për Zhvillim Ndërkombëtar për të sjellë mjekësinë në disa vende ballkanike në shekullin e 21-të duke shfrytëzuar teknologjinë e fundit.

Dr. Rifat Latifi, mjek kirurg ka qenë i përfshirë në këtë projekt që në fillimet e tij dhe forca shtytëse e projektit.

Dr. Latifi bisedoi me Zërin e Amerikës për mbarëvajtjen e projektit gjatë viteve të fundit.

 

Comment

*